Sisustuslistat.fi > Toimitusehdot | Kirjaudu sisään

Tilaus- ja toimitusehdot

Sisustuslistat.fi on JKH Oy:n ylläpitämä verkkokauppa (Y-tunnus 2384598-9)

Noudatamme toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n reilun pelin sääntöjä ja kuluttajakaupan lakeja. Emme kerää ja ylläpidä asiakkaistamme rekisteriä, muuhun käyttöön kuin laskutukseen ja tavaroiden toimitukseen. Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tapahtuviin tilauksiin.

Tilaaminen

Tilauksessa asiakkaan tulee antaa kaikki pyydetyt tiedot. Asiakas sitoutuu tilaus- ja toimitusehtoihimme, tehdessään tilauksen. Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostilla vastaanotetusta tilauksesta, samoin kuin siitä, missä vaiheessa tilaus on. Asiakkaan tekemä tilaus on sitova.

Mikäli asiakkaan tilaama tuote on väliaikaisesti loppu varastostamme, tukkurilta tai sen saatavuudessa tehtaalta on ongelmia, ilmoitamme siitä viipymättä asiakkaalle. Mikäli tilauksen lähettäminen myöhästyy meistä riippumattomista syistä, emme ole korvausvelvollisia. Tällöin asiakkaalla on oikeus peruuttaa ostoksensa ja maksettu kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Verkkokaupan hinnat

Kaikki hinnat ovat verollisia hintoja.

Maksuehdot

VERKKOMAKSU;

Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, sekä verkkopankit

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Payment Service Provider
 
Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Oyj, (y-tunnus: 2122839-7) Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830 (www.paytrail.com/yhteystiedot)


Lasku / osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin ja Jousto:n kanssa.

Lisätietoa laskulla maksamisesta Collectorin kotisivuilta:https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/ sekä Jousto-laskusta: https://www.jousto.com/kuluttajalle


Toimitus

Myymme kaikki sisustuslistat, koti osoitteeseen toimitettuna manner Suomessa, Hangosta napapiirille. (napapiirin yläpuolelle tai saaristo alueille sekä lossin kautta ajettavista kuljetuksista peritään lisämaksu, joka lasketaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli haluat tehdä tilauksen mainituille alueille ja tietää etukäteen rahtikustannuksen)

Kaukokiito toimittaa kaikki tilaukset annettuun osoitteeseen, siihen saakka mihin kuljetusliikkeen käyttämä jakeluauto pääsee. Rahditusperuste on tuotteiden yhteispaino.  Rahti alk. 39 euroa. Muista valita oikea toimitustapa: Suomi, rahti / kuljetus.

Kuljetus ei sisällä lisäpalveluja, kuten esim. kerrokseen tai sisälle kantoa, vaan tuotteet puretaan auton viereen.

Toimitusaika kaikilla tuotteilla varastolta on normaalisti 3-7 arkipäivää. Mikäli tilaamanne tuote on loppunut varastostamme tai määrä on vajaa, tilaamme tuotetta lisää tehtaalta. Tällöin toimitusaika voi olla 1-5 arkipäivää pidempi. Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista. 

Mikäli kukaan ei ole vastaanottamassa lähetystä, kuljettaja jättää sen asiakkaan toivomaan paikkaan, tai niin lähelle kuin se on mahdollista, jonka jälkeen tuotteet ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteiden kuljetus ja jakelu tapahtuu arkisin kello 8-16. Kuljettajaa on ohjeistettu soittamaan asiakkaalle AINA ennen toimitusta. (muista siis laittaa tilaukseesi puhelinnumero)

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja. Asiakkaan tulee tavaraa vastaanottaessasi tarkistaa, että toimitus on rahtikirjan/tilauksesi mukainen ja vahingoittumaton. Mikäli tuotteissa on näkyvä kuljetusvaurio, merkitse rahtikirjaan huomautus asiasta. Ilmoita asiasta myös viipymättä meille. Säästä aina rahtikirja/lähete.


Palautusoikeus

Ennen lähettämistä asiakkaalle, tarkastamme kaikki tuotteet päällisin puolin, jotta ne ovat täysin ehjiä ja kelvollisia lähetettäväksi. Listatuotteet pakataan niin, että ne kestävät pieniä kolhuja sekä hetkellistä kosteutta.

Kaikilla meiltä tilatuilla tuotteilla on vakuutus, joka kattaa mahdolliset kuljetusvahingot. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tee asiasta merkintä rahtikirjaan, kohtaan ”muut tiedot” ja ota viipymättä yhteyttä myyjää, kuitenkin vähintään 2 vrk:n sisällä. Mahdollisesta palautuksesta on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä tai lunasta. Kuljetuksessa rikkoutuneiden tuotteiden tilalle lähetämme veloituksetta uudet tai tapauskohtaisesti korvaamme palauttamalla osan vahingoittuneen tuotteen arvosta.

Mikäli tuote / tuotteet ovat vahingoittuneet asiakkaan tekemästä virheestä, esimerkiksi väärästä varastoinnista, emme ole velvollisia korvaamaan tuotteita. Myöskään, mikäli asiakas on tilannut väärin tai väärää tavaraa, emme ole korvausvelvollisia.

Mikäli asiakas palauttaa tuotteita, jotka on itse tilannut väärin tai haluaa muusta syystä vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai palaiuttaa tuotteet, on hänen tehtävä se omalla kustannuksellaan. Pidätämme oikeuden olla hyvittämättä enempää kuin 80% tuotteen alkuperäisestä ostohinnasta. Palautuksissa hyvitämme asiakkaalle tuotteiden hinnan 14 vrk:n sisällä palautuksesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla ehjiä ja jälleenmyyntikelpoisia. Tuotteet on pakattava asianmukaisesti. Pidätämme myöskin oikeuden olla hyväksymättä palautettuja, ei myyntikelpoisia tuotteita.

Henkilörekisteriseloste

Henkilötietolaki (533/99) 10§:n mukainen henkilörekisteriseloste:

REKISTERINPITÄJÄ JKH Oy Rastikatu 6, 37130 Nokia e-mail: info@sisustuslistat.fi YHTEYSHENKILÖ Janne Huttunen, REKISTERIN NIMI Sisustuslistat.fi asiakasrekisteri REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS Sisustuslistat.fi tilaustietojen ylläpito REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ Asiakkaan nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot, ostot SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET Tuotteiden tilaaminen TIETOJEN LUOVUTUS Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET - WWW-palvelimella ei säilytetä asiakastietoja missään vaiheessa - Järjestelmä, jossa asiakastietoja säilytetään, on suojattu julkisesta verkosta palomuurilla

Sisustuslistat.fi / JKH Oy, Sinkkakatu 4, 37150 Nokia, puh. (040-4871666 / tekstiviestit)